Openingsdans

Openingsdans op het trouwfeest

Een belangrijk moment op jullie trouwfeest is de openingsdans. Wij willen graag helpen hier iets moois van te maken.

De afgelopen jaren hebben meer dan 30 koppels, variërend van stellen zonder enige danservaring tot ervaren dansers, samen met ons gewerkt aan een spetterende opening voor hun feest. Natuurlijk is de openingsdans niet alleen voor koppels man-vrouw. Ook met koppels man-man en vrouw-vrouw hebben we succesvolle openingsdansen gemaakt.

Alle soorten muziek en dans zijn mogelijk, denk aan Salsa, Engelse wals, (contemporary) ballet en nog veel meer. We maken de choreografie samen met jullie op maat. De muziek mogen jullie zelf uitzoeken, Jyotir mixt deze voor jullie. Zo kan bijvoorbeeld de snelheid van het nummer aangepast worden of kunnen meerdere liedjes aan elkaar gemaakt worden.

 

Aanmelden

Lessen openingsdans

In overleg kijken we hoeveel lessen er nodig zijn, rekening houdend met wat jullie willen spenderen aan de openingsdans. De kosten bedragen evenals de normale privélessen € 55 per uur per koppel. In principe gaan wij uit van twee uur les per afspraak.

Voorbeeld pakket
Bij interesse in meer dan één privéles is het ook mogelijk om vooraf een totaalprijs af te spreken. Neem je bijvoorbeeld 5 lessen van 2 uur (10 uur), dan betaal je in plaats van € 550, slechts € 440. In geval van 2 lessen van 2 uur (4 uur) betekent dit dat je € 176 betaalt in plaats van € 220.